Anders kijken
Voor ons zijn anders kijken, anders denken en anders doen niet los van elkaar te koppelen. Het een sluit het ander niet uit: het zijn drie grootheden die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Zowel in de zakelijke als in de persoonlijke 'wereld', als die twee werelden sowieso al van elkaar te onderscheiden zijn.

Als je anders kijkt naar dingen dan de 'standaard' is, dan merk je dat er een wereld voor je opengaat. Opeens ontdek je dat de dingen die je voor 'waar' aannam helemaal niet blijken te kloppen. Of dat het niet zo zwart wit is als door anderen gesteld, maar veel genuanceerder. Kijken en luisteren zijn voor ons in dit verband synoniemen van elkaar. Goed je oren en ogen de kost geven voordat je je eigen mening vormt. Wordt vaak vergeten. Echt kijken en luisteren is een kunst op zich.

Kortom: kijken, denken en doen is een eenheid, die anders kan en anders moet.
Ad Meeuwesen denken
Anders denken
Ik werk graag met hout. In de loop van de tijd heb ik verschillende dingen gemaakt: een speeltoestel, overkappingen, schoenenrek en buitenkasten.
Het leuke van deze projecten is dat je verschillende fases hebt: overleg over de mogelijkheden - onderzoek wat haalbaar is - voorbeelden van leveranciers bekijken - na ontwerpen uitvoering. Ideeën worden continu aangescherpt. Het is geweldig als alles klaar is en mijn gezin ervan geniet. Ik krijg enorm veel energie van zowel het proces als van het uiteindelijk resultaat.
Deze aanpak is vanzelfsprekend ook te gebruiken voor KoutersVanderMeer. Samen aan de slag in projecten, bepalen waar echt de behoefte van de klant ligt, bedenken van passende mogelijk creatieve oplossingen en daarna met de klant komen tot een optimaal resultaat. Super gaaf!
Ad Meeuwesen doen
Anders doen
Ik ben een buitenmens en houd van de natuur. In mijn tuin, in de bossen of op de hei. Het is geweldig mooi hoe de natuur zich ontwikkelt. Je kunt mooie dingen ontdekken en ben nieuwsgierig naar wat er verderop te zien is. In de natuur laat ik mijn gedachten de vrije loop en kan zo zaken overdenken; regelmatig geeft dat nieuwe ideeën of inzichten. Dit geeft veel energie en voldoening.
Elke dag doet ertoe, dat geldt ook in de natuur. Mijn drive is om uit elke dag voldoening te halen. Ik geef ruimte en ontvang ook graag ruimte. Hierdoor ontstaat er beweging, worden nieuwe initiatieven genomen en komen mensen en organisaties tot ontwikkeling!