Anders kijken
Voor ons zijn anders kijken, anders denken en anders doen niet los van elkaar te koppelen. Het een sluit het ander niet uit: het zijn drie grootheden die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Zowel in de zakelijke als in de persoonlijke 'wereld', als die twee werelden sowieso al van elkaar te onderscheiden zijn.

Als je anders kijkt naar dingen dan de 'standaard' is, dan merk je dat er een wereld voor je opengaat. Opeens ontdek je dat de dingen die je voor 'waar' aannam helemaal niet blijken te kloppen. Of dat het niet zo zwart wit is als door anderen gesteld, maar veel genuanceerder. Kijken en luisteren zijn voor ons in dit verband synoniemen van elkaar. Goed je oren en ogen de kost geven voordat je je eigen mening vormt. Wordt vaak vergeten. Echt kijken en luisteren is een kunst op zich.

Kortom: kijken, denken en doen is een eenheid, die anders kan en anders moet.
Martine Klein Bog denken
Anders denken
Als moeder van 2 jonge kinderen ben ik thuis de regelaar die alles draaiende moet houden. Structuur en regelmaat zijn noodzakelijk. De combinatie van werken en moeder zijn, geeft mij de juiste balans. Privé heb ik een opvoedkundige taak wat betreft de kinderen en zakelijk een ondersteunende rol voor mijn collega’s. Als producer van het bedrijf is het onder andere mijn taak om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Ik sta enorm positief en vrolijk in het leven en maak dan ook van mijn werk en moederschap graag een feestje.
Martine Klein Bog doen
Anders doen
Weekenden zijn voor mij doorbrengen op de sportvelden. Langs de lijn op het voetbalveld voor het aanmoedigen van mijn zoon geniet ik van de gesprekken en de gezelligheid met de ouders. Binnen de lijnen op het hockeyveld vind ik het heerlijk om te bikkelen en te scoren. Sociaal en sportief gaan voor mij hand in hand als het gaat om anders doen. Door mijn teamsport heb ik geleerd met elkaar doelgericht bezig te zijn. Een teamprestatie geeft zo veel meer voldoening wanneer deze in harmonie wordt behaald en waarbij het plezier voorop staat.