Junior Adviseur

 

Kouters Van der Meer zoekt Junior Adviseur!

WO Master; 0 tot 5 jaar werkervaring

Hou jij meer van actie dan van afwachten? Word prestatieverbeteraar op het gebied van IT-governance, risk en compliance. Als Junior Adviseur adviseer en begeleid jij klanten bij het oplossen van complexe IT-governance vraagstukken. Iedere opdracht kent een unieke probleemcontext. Daarom ben jij betrokken bij diverse projecten op verschillende niveaus, van operationeel tot strategisch. Hierbij ben jij in staat om razendsnel de processen en systemen van de klant te doorgronden en om zowel binnen als buiten de eigen organisatie aan te voelen waar mensen behoefte aan hebben. Jij bent eigenzinnig, hebt een passie voor samenwerken en andere mensen beter maken.

Wil jij klanten écht naar een hoger niveau tillen door het leveren van topprestaties? Ben jij een gedreven starter opzoek naar jouw eerste baan of ben jij een young professional die klaar is voor de volgende stap? Heb jij een achtergrond in informatiemanagement of een aansluitend vakgebied? Weet jij, net als wij, dat er naast werk voldoende tijd en aandacht moet zijn voor andere interesses en hobby’s? Dan ben jij als Junior Adviseur bij Kouters Van der Meer aan het juiste adres. Met ons huidige team leiden wij graag ons eigen talent op. Wij geloven erin dat gemotiveerde werknemers zelf hun werktijden, werkplek en werkhouding bepalen, omdat onze mensen goed weten wat ze nodig hebben om een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

Wie wij zijn

Kouters Van der Meer is een bureau voor prestatieverbetering. Door anders te kijken, te denken en te doen maken wij samen met onze klanten moeilijke dingen makkelijk. Onze focus is glashelder: alles wat wij doen heeft te maken met IT-governance, risk en compliance. Wij helpen onze klanten met de goede dingen doen en de dingen goed doen. Dit doen wij voornamelijk in de financiële sector (vermogensbeheerders, banken, beleggingsinstellingen, pensioenfondsen en -uitvoerders en toezichthoudende instanties).

 

Hoe jouw werkzaamheden er bijvoorbeeld uitzien

Na een uitgeruste nacht en een lekker ontbijt werk je zelfstandig vanuit ons kantoor in Bussum aan het analyseren van de impact van een recent beveiligingsincident. Tussendoor schakel je met een collega over het voorbereiden van een trainingssessie in het kader van de beheersing van datakwaliteit. Na een gezellige lunch met een aantal collega’s duik je een overleg in om de uitkomsten van een self-assessment te bespreken met een bestuurslid van een groot pensioenfonds. Door het stellen van de juiste vragen geef je de klant het benodigde inzicht; je stelt de klant in staat de belangrijkste verbeterpunten gestructureerd op te pakken. Aan het eind van de werkdag leg je de laatste hand aan de vastlegging van de resultaten van een IT-risicoanalyse. Met een voldaan gevoel sluit je je werkdag af: een goed einde geeft een goed begin. Morgen is er weer een dag.

Waarom jij bij Kouters Van der Meer past

 • Omdat jij klanten op de lange termijn daadwerkelijk verder helpt door de oplossingen die jullie samen bedenken te implementeren.
 • Omdat jij doorbijt als het tegenzit.
 • Omdat jij hoge standaarden hebt en het liefst actief bent op het snijvlak van mens, techniek en organisatie.

 

Waarom jij niet bij Kouters Van der Meer past

 • Omdat jij al snel een antwoord klaar hebt liggen en zaken liever eigenhandig oplost.
 • Omdat jij reactief bent en regie pakken liever aan anderen overlaat.
 • Omdat jij snel tevreden bent en diep de inhoud induiken niet helemaal bij jou past.

 

Wat jij van ons kunt verwachten

Werken bij Kouters Van der Meer is uitdagend en daar geven wij graag iets voor terug:

 • Doorgroeimogelijkheden en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Geïnteresseerde en betrokken klanten
 • Een fijne groep collega’s en maandelijkse teamuitjes
 • Een gloednieuwe en inspirerende werkomgeving inclusief Italiaanse espressomachine
 • Thuiswerkmogelijkheden en -faciliteiten
 • Marktconform salaris + winstdeling
 • MacBook, iPhone en leaseauto

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Vind jij het leuk om ondernemend te zijn zonder zelf ondernemer te worden? Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Interesse? Solliciteer direct!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.
   Toestemming(Vereist)