Senior Adviseur

 

Kouters Van der Meer zoekt Senior Adviseur!

WO Master; IT-auditor (RE); 5 tot 10 jaar werkervaring; ervaring Big Four is pre

Hou jij meer van actie dan van afwachten? Word prestatieverbeteraar op het gebied van IT- beheersing en technologische innovatie. Als Senior Adviseur heb jij impact bij onze klanten door op te treden als meewerkend voorman. Jij stuurt collega’s aan en begeleidt klanten bij het oplossen van complexe IT-beheersingsvraagstukken. Iedere opdracht kent een unieke probleemcontext. Daarom ben jij betrokken bij diverse projecten op verschillende niveaus, van operationeel tot strategisch. Hierbij ben jij in staat om razendsnel de processen en systemen van de klant te doorgronden en om zowel binnen als buiten de eigen organisatie aan te voelen waar mensen behoefte aan hebben. Jij bent eigenzinnig, hebt een passie voor samenwerken en andere mensen beter maken.

Wil jij klanten écht naar een hoger niveau tillen door het leveren van topprestaties? Ben jij een gedreven professional met 5 tot 10 jaar werkervaring als IT-auditor en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij als Senior Adviseur bij Kouters Van der Meer aan het juiste adres. Met ons huidige team helpen we jouw ambities waar te maken. Samen ontgrendelen wij jouw ware potentie. Wij geloven erin dat gemotiveerde werknemers zelf hun werktijden, werkplek en werkhouding bepalen, omdat onze mensen goed weten wat ze nodig hebben om een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

 

Wie wij zijn

Kouters Van der Meer is een bureau voor prestatieverbetering. Door anders te kijken, te denken en te doen maken wij samen met onze klanten moeilijke dingen makkelijk. Onze focus is glashelder: alles wat wij doen heeft te maken met IT-beheersing en technologische innovatie. Wij helpen onze klanten met governance vraagstukken: de goede dingen doen en de dingen goed doen. Dit doen wij voornamelijk in de financiële sector (vermogensbeheerders, banken, beleggingsinstellingen, pensioenfondsen en -uitvoerders en toezichthoudende instanties).

 

Hoe jouw werkzaamheden er bijvoorbeeld uitzien

Na een uitgeruste nacht en een lekker ontbijt leid jij vanuit huis een telefonisch overleg met de rest van jouw klantteam om de activiteiten voor de aankomende week af te stemmen. Vervolgens stap je met een kop koffie in de auto om samen met een collega op weg te gaan naar een beleggingsinstelling in de randstad om de uitkomsten van een self assessment door te spreken. Door het stellen van de juiste vragen geef je de klant het benodigde inzicht; je stelt de klant in staat de belangrijkste verbeterpunten gestructureerd op te pakken. Gauw naar kantoor voor een lunch met een aantal collega’s. Daarna werk jij op kantoor aan het rond maken van de planning voor een grote assurance-opdracht. Tussendoor neem je contact op met een junior collega om de voortgang van een risicoanalyse van de IT-omgeving van een vermogensbeheerder te bespreken. Aan het eind van de werkdag leg jij de laatste hand aan een voorstel voor de leveranciersselectie van een nieuwe pensioenuitvoerder voor een groot pensioenfonds. Met een voldaan gevoel sluit je je werkdag af: een goed einde geeft een goed begin. Morgen is er weer een dag.

Waarom jij bij Kouters Van der Meer past

 • Omdat jij klanten op de lange termijn daadwerkelijk verder helpt door de oplossingen die jullie samen bedenken te implementeren.
 • Omdat jij doorbijt als het tegenzit
 • Omdat jij hoge standaarden hebt en het liefst actief bent op het snijvlak van mens, techniek en organisatie.

 

Waarom jij niet bij Kouters Van der Meer past

 • Omdat jij al snel een antwoord klaar hebt liggen en zaken liever eigenhandig oplost.
 • Omdat jij reactief bent en regie pakken liever aan anderen overlaat.
 • Omdat jij snel tevreden bent en diep de inhoud induiken niet helemaal bij jou past.

 

Wat jij van ons kunt verwachten

Werken bij Kouters Van der Meer is uitdagend en daar geven wij graag iets voor terug:

 • Doorgroeimogelijkheden en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Geïnteresseerde en betrokken klanten
 • Een fijne groep collega’s en maandelijkse teamuitjes
 • Een gloednieuwe en inspirerende werkomgeving inclusief Italiaanse espressomachine
 • Thuiswerkmogelijkheden en -faciliteiten
 • Marktconform salaris + winstdeling
 • MacBook, Iphone en leaseauto

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Vind jij het leuk om ondernemend te zijn zonder zelf ondernemer te worden? Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Interesse? Solliciteer direct!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.
   Toestemming(Vereist)