Terug naar overzicht

π—˜π—²π—» π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² π—±π—Άπ—Ώπ—²π—°π˜π—Όπ—Ώ!

Met trots kondigen wij aan dat Stefanie de Zwart met ingang van dit jaar de rol van Director vervult bij Kouters Van der Meer!

Als director krijgt Stefanie de ruimte een grotere rol te vervullen in de sturing van Kouters Van der Meer en zich verder te ontwikkelen als aanjager van de ontwikkeling van talent.

Bijzonder om te vermelden, is dat Stefanie ruim twee jaar geleden deel werd van het team Kouters Van der Meer. In korte tijd heeft Stefanie een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en haar stempel weten te drukken op de organisatie en het team. In deze ontwikkeling zien wij niet alleen een opkomend leider, maar ook een vakkundig en betrokken professional met oog voor de menselijke maat.

Collega’s waarderen haar positieve persoonlijkheid en uitstraling van rust die zij weet te combineren met het nemen van verantwoordelijkheid, behulpzaam zijn en keuzes durven te maken. Hiermee heeft zij positieve invloed op het team, stimuleert zij ons om betere prestatieverbeteraars te worden en levert zij een waardevolle bijdrage aan onze unieke bedrijfscultuur.

Namens alle collega’s van Kouters Van der Meer feliciteren Γ©n complimenteren wij Stefanie met haar professionele en persoonlijke groei die deze stap binnen Kouters Van der Meer mogelijk heeft gemaakt. Een inspiratie voor ons allemaal.