De beste relaties ontstaan op basis van een goede DNA-match

Dit is Kouters Van der Meer

Trouw blijven aan wie je bent en waar je voor staat creëert oprechte, gelijkwaardige relaties

Daarom is het vinden van de juiste match op basis van ons DNA leidend in het aangaan van een nieuwe samenwerking. Ga je in zee met Kouters Van der Meer? Dan kies je voor een kwalitatieve lange termijn oplossing in plaats van een sprint naar het eindresultaat. De natuurlijke nieuwsgierigheid die al onze professionals bevatten, zorgt ervoor dat we de vraag achter de vraag naar boven halen. Want wellicht is jouw initiële vraag, niet per se de uitdaging waar je werkelijk hulp bij nodig hebt. Daarom zijn wij altijd gedreven om het echte probleem naar boven te halen, en nemen we de leiding in het vinden van de juiste oplossing. Dat doen we op onze manier, maar pakken we samen aan. In een samenwerking geloven we namelijk in de kracht van het collectief, omdat je samen de grootste groei tot stand kunt brengen. En die groei zit hem niet alleen in het proces, maar juist ook in een duurzame relatie. Een lange termijn relatie waarin we ons altijd blijven richten op wederzijdse waardecreatie.

De wet van OER: Onafhankelijk, Evenwichtig, Resoluut

We werken al jarenlang voor dezelfde partners. En dat is niet voor niks. Elke dag gaat het team weer aan de slag om het beste uit jou en je organisatie te halen. Dat team bestaat uitsluitend uit professionals die werken met De wet van OER. We zijn onafhankelijk, omdat er geen externe bron nodig is om zelfvertrouwen te ervaren, we zijn evenwichtig doordat de kwaliteit van eigen gedachten voortdurend wordt getoetst en we zijn resoluut waardoor ideeën worden vertaald naar concreet handelen. Dankzij deze eigenschappen zijn we in staat impact te hebben op elkaar en op de klant.

We zullen er geen doekjes om winden. Alleen door kritisch te blijven op de inhoud kunnen we jou écht helpen, maar natuurlijk wel met behoud van onze persoonlijke kant.

Een succesvolle samenwerking
maak je samen

En een goed begin is het halve werk. Voordat we een nieuwe samenwerking aangaan, kijken we eerst kritisch of samenwerking goed bij onze waarden en persoonlijkheid past. Zo bewaken we onze integriteit. We beginnen een potentiële samenwerking daarom altijd met een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en om het vraagstuk naar boven te halen. Gaat het om een vraagstuk waar niet onze volledige expertise ligt? Dan verwijzen we je graag door. Onze drijfveer is namelijk om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en daarmee jou en je organisatie beter te maken.

 

Daarnaast zien wij een samenwerking niet in de traditionele klant-leverancier vorm. Wij geloven namelijk dat een goede samenwerking wordt gevormd dankzij wederzijdse waardecreatie. Jullie doen waar jullie goed in zijn, wij doen waar wij goed in zijn en daarin vertrouwen we op elkaar. Met die balans vormen we de mooiste partnerships.

 

Zoals we al zeiden: de beste relaties ontstaan op basis van een goede DNA-match.