Doen waar je goed in bent en daar plezier in hebben

Maak kennis met Kouters Van der Meer

“Impact hebben door andere mensen beter te maken in wat ze doen”

Dat is waar Kouters Van der Meer voor staat en waar wij onze voldoening uit halen. We maken moeilijke dingen makkelijk en gaan graag in een lange termijn samenwerking de uitdaging aan. Ons doel? Ervoor zorgen dat jij kunt aantonen dat het bedrijf in control is. We zullen de regie pakken en nemen je stap voor stap mee in het opzetten en implementeren van een goed beleid. Door te focussen op verbetering, hier de leiding in te pakken en daar actiegericht mee aan de slag te gaan, zorgen we voor groei. Groei in je organisatie, groei bij jouw mensen en groei in de techniek.

Alles draait om de juiste mensen met de juiste visie

Maak kennis met het team. Ieder met zijn eigen expertise in micro niches en allemaal met jarenlange ervaring.

Age-Jan van der Meer

Ingewikkelde en complexe materie terugbrengen tot de simpele essentie en op deze wijze impact hebben is wat mij drijft. Vanuit verbinding, enthousiasme en authenticiteit draag ik bij aan het beter laten functioneren van mensen en organisaties. Confronterend? Soms misschien. Evenwichtig, opbouwend en met humor? Altijd!

Alex Zwijnenburg

De continue ontwikkeling van ons vakgebied kan voor organisaties soms eng en onbegrijpelijk voelen. Door kennis van deze ontwikkelingen met klanten te bespreken ontstaan er nieuwe ideeën om deze zorg weg te nemen en weer in controle te zijn. We schrijven samen het stuk zodat jullie muziek kunnen maken!

Dennis Stabel

Moeilijke dingen makkelijk maken werkt alleen als alle betrokkenen zich open en kwetsbaar opstellen. Dit is misschien wel de grootste uitdaging, ook voor mij persoonlijk, maar leidt uiteindelijk tot prettig samenwerken en blijvend resultaat.

Irma Schmidt

Enthousiast, flexibel, creatief en bevlogen, dat ben ik! Mijn glas is altijd halfvol en ik neem graag de regie in handen. Het brengen van zowel gezamenlijke als persoonlijke doelen tot een succesvol resultaat, dat geeft mij energie.

Ivo Kouters

Mijn persoonlijke drijfveer in mijn leven is mensen en organisaties beter maken. In mijn werk breng ik dat tot uitdrukking door graag anderen te helpen regie te krijgen over wat zij belangrijk vinden. Doordat ik dat elke dag mag doen kan ik vol overtuiging stellen: ik heb de mooiste baan van de wereld!

Joep Smets

Vanuit nieuwsgierig en verwondering op zoek naar hoe de wereld, organisaties, systemen, processen en mensen werken. Ik breng daarbij graag mensen met elkaar in contact zodat synergie ontstaat én organisaties en mensen zelfredzaam worden. Ik ben overtuigd dat onze impact toeneemt als we de juiste mensen in hun kracht zetten, zowel bij onze relaties als in ons team.

Johannes van Luijk

Wat mij motiveert: Klanten die IT-risico’s zelf willen begrijpen en beheersen. Nieuwsgierig en van alle markten thuis: ik onderzoek graag hoe dingen werken en waarom. Die houding breng ik ook naar mijn werk waar ik mijn technische expertise en creatieve metaforen gebruik om complexe materie voor anderen toegankelijk te maken.

Karlijn Duteweert

Kennis en kunde spelen een belangrijke rol in ons vakgebied. Maar om organisaties écht verder te helpen is verbinding essentieel wat mij betreft. Vol energie en enthousiasme probeer ik deze elementen samen te brengen in mijn dagelijks werk om zo het verschil te kunnen maken.

Leonie van Koppen

In mijn advisering naar klanten sluit ik aan bij het tempo en ritme van de organisatie. Ik neem hen mee in het ‘verhaal’ van IT-risk management, zodat zij het kunnen volgen en ernaar kunnen handelen. Net zoals ik dat doe met mijn roeiploeg; als slag bepaal ik tempo en ritme voor mijn team. De mate van succes is afhankelijk van de mate waarin het team me kan volgen.

Lotte Groenen

Presteren en plezier maken hangen voor mij nauw samen. Als topsporter weet ik dat je risico's moet nemen. Moeilijke beslissingen hoef ik echter niet altijd zelf te nemen, hierbij vraag ik om hulp en laat ik mij door anderen inspireren. Met deze ervaring wil ik positieve associaties met prestatieverbetering van topsporters creëren en de betrokkenheid van de gemeenschap bij Kouters van der Meer en vice versa vergroten.

Maarten Lonnee

Mijn doel is om bij te dragen aan zinvolle projecten die niet alleen vandaag waarde bieden, maar ook morgen relevant blijven. Door een mix van enthousiasme, toewijding en strategisch inzicht, ben ik klaar om een impactvolle bijdrage te leveren aan elk team en project. Ik ben ervan overtuigd dat het combineren van academische methoden met de dynamiek van de consultancypraktijk leidt tot innovatieve oplossingen en betekenisvolle vooruitgang.

Mark Wierenga

Data-analyse zonder context is nutteloos, daarom maak je de meeste impact als je samen met het audit team en de klant zit. Weten dat je familie achter je staat. Dat gevoel is wat ik mijn kinderen wil meegeven. Wat de basis vormt waarop zij impact kunnen maken in hun wereld.

Martijn Broenink

Met veel energie breng ik ‘vraag en aanbod’ bij elkaar door moeilijke zaken makkelijk te maken. Omdat simpel niet altijd makkelijk is, zie ik het als een uitdaging om samen tot de essentie te komen, structuur aan te brengen en daarmee impact te hebben op het proces, zodat gewenste resultaten worden behaald. Zo laat ik mensen en organisaties beter presteren.

Milou de Sévaux

Ik zie mijzelf als verantwoordelijk en leergierig, met een natuurlijke nieuwsgierigheid en een creatieve flair. Mijn oplossingsgerichte mentaliteit drijft mij om uitdagingen zelfstandig aan te pakken, en mijn creativiteit hier ook op toe te passen. Daarbij streef ik altijd georganiseerd en doelgericht te zijn in mijn bezigheden.

Olaf Kuyper

Impact betekent voor mij een positieve, structurele verandering op de lange termijn, in plaats van scoren op de korte termijn. Ik maak impact door mijzelf te blijven, kennis te delen, te brainstormen, samen te creëren, samen plezier te maken, samen te leren en te groeien.

Rico Schilder

Voor mij is het streven naar kwaliteit van groot belang. Als student hoop ik dan ook altijd om veel kennis op te doen, maar tegelijkertijd ook waarde te creëren. Mijn doel is om een toekomst te creëren waarbij ik zelf nooit klaar ben met leren, maar tegelijkertijd ook anderen kennis verstrek.

Rolijn van Vught

Met mijn nieuwsgierigheid, maak ik als adviseur impact bij mijn klanten door structuur aan te brengen in complexe problemen en te komen met pragmatische oplossingen, waarbij kwaliteit voorop staat. Met veel frisse energie begin ik aan de dag, waarbij de dag geslaagd is als ik tevreden ben over het gedane werk, zowel in werk als privé.

Stef Smit

Ontzorgen door middel van daadkracht, enthousiasme en kwaliteit. Als pas afgestudeerde adviseur zijn dit mijn doelen en tevens speerpunten. Door middel van humor, een fris perspectief en passie voor ontwerp werk ik nauw samen met collega’s om bij onze klanten problemen op een effectieve en mooie manier op te lossen. Zo geef ik mijn werk betekenis en plezier.

Stefanie de Zwart

Organisaties en hun medewerkers het vertrouwen en de tools geven waarmee zij grip krijgen op IT op een manier die bij hen past, dat geeft mij energie. Uit ervaring weet ik dat niet alleen het resultaat telt. Het proces om hier samen te komen is minstens even belangrijk, evenals het integreren van veranderingen in je dagelijkse routine om te zorgen dat deze blijvend zijn.

Yvonne Werkhoven

Ik maak impact samen met de klant doordat medewerkers binnen de organisatie mij kennen, inclusief de medewerkers die wellicht niet direct bij de opdracht betrokken zijn. Net als in mijn dagelijks leven ben ik iemand die de juiste mensen bij elkaar brengt om samen impact te leveren.

Kouters Van der Meer luistert, denkt mee en maakt moeilijke zaken makkelijk op het gebied van governance, risk & compliance

Alles wat we doen, doen we al jarenlang voor dezelfde partners

Want een duurzame en gelijkwaardige relatie staat bij Kouters Van der Meer voorop. Wij geloven in partnerships met een goede balans in plaats van een traditionele klant-leverancier relatie. We zijn en blijven betrokken, omdat we gedreven zijn om mensen en organisaties beter te maken en te laten groeien. Plezier en zingeving gaan hand in hand, dus je kunt erop rekenen dat we kritisch zijn op de inhoud, maar het persoonlijke karakter behouden.

Ons DNA

Om een goed beeld te geven van wie wij nu echt zijn en waar we voor staan, geven we je graag inzicht in ons DNA. Dít is Kouters Van der Meer.

 

Meer over ons DNA

Moeilijke dingen makkelijk maken

Wij zorgen ervoor dat je onze expertise uiteindelijk niet meer nodig hebt.

Prestatieverbetering gedurende het traject

Omdat het niet slechts om het eindresultaat gaat, maar om bestendige verbetering.

Kritisch op inhoud, met aandacht voor de mens

Wij achterhalen de vraag achter de vraag, en kijken naar wat jij écht nodig hebt.

Comfort op het gebied van governance, risk & compliance

Zo kun jij aantonen dat je zorg draagt voor hetgeen waar jij verantwoordelijk voor bent.