Terug naar overzicht

Het nieuwe Kouters Van der Meer

Met trots presenteren wij onze nieuwe visuele identiteit die past bij het bedrijf dat wij zijn geworden en de ambities die wij hebben.

Veranderingen in de wereld gaan sneller dan ooit, en wij hebben in 11 jaar veel ontwikkelingen doorgemaakt. Met hulp van @everyday en een frisse blik op de toekomst hebben wij het merk Kouters Van der Meer daarom nog eens goed onder de loep genomen. Het resultaat? Een aangescherpte stijl en β€˜brand’ die perfect passen bij onze identiteit!

Waar bedrijven kampen met ingewikkelde vraagstukken in governance, risk & compliance, treden wij op als adviserende en doordachte partner. Om op een verfrissende, en soms een beetje koppige manier, helderheid te brengen waar het moeilijk wordt! Omdat simpel niet altijd makkelijk is. De eigenschappen professioneel, betrouwbaar, optimistisch en neutraal, die ons als Kouters Van der Meer zo karakteriseren, zijn vertegenwoordigd in de kleuren van de nieuwe huisstijl. Maar ook ons logo is aangepast! Waarbij de apostrof die in het logo is verwerkt symbool staat voor raadgeving en consultancy.

Met trots presenteren wij dan ook vandaag onze nieuwe visuele identiteit die past bij het bedrijf dat wij zijn geworden en de ambities die wij hebben.

𝙆𝙀π™ͺπ™©π™šπ™§π™¨ 𝙑𝙖𝙣 π™™π™šπ™§ π™ˆπ™šπ™šπ™§ – π™Šπ™’π™™π™–π™© π™¨π™žπ™’π™₯π™šπ™‘ π™£π™žπ™šπ™© π™–π™‘π™©π™žπ™Ÿπ™™ π™’π™–π™ π™ π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™  π™žπ™¨