Terug naar overzicht

Tweede vestiging Kouters Van der Meer in zicht

Met trots kondigen wij aan dat Kouters Van der Meer een tweede vestiging opent, en wel op Fort Isabella, de stadse groene schakel tussen ’s-Hertogenbosch en Vught!

Naast dat Kouters Van der Meer andere bedrijven helpt met prestatieverbetering, zijn wij ook altijd bezig met prestatieverbetering binnen Kouters Van der Meer.

Meerdere medewerkers van Kouters Van der Meer wonen in de omgeving van ’s-Hertogenbosch waardoor er door hen een grote afstand afgelegd moet worden om op ons kantoor in Bussum te komen. Dit kon volgens ons efficiënter en met deze nieuwe vestiging is het mogelijk voor onze medewerkers om dichter bij huis te werken en ook nog eens in een omgeving die erg bij Kouters Van der Meer past! Dit resulteert in nog meer comfort en werkplezier voor onze medewerkers.

Maar waarom past nu juist Fort Isabella bij Kouters Van der Meer?

Binnen Fort Isabella is alles wat wordt gedaan geworteld in historie, maar is hetgeen wat door middel van restauratie en nieuwbouw wordt toegevoegd juist heel erg ‘van nu’ en daarmee toekomstbestendig en duurzaam. Er is daarnaast sprake van een unieke samenleving waar wonen, werken, recreatie en educatie met elkaar worden verbonden. Hiernaast staan binnen Fort Isabella betrokkenheid, energie en passie voorop. De duurzaamheid, diversiteit en waarden van Fort Isabella resulteren in een omgeving waar men excelleert en elkaar inspireert en motiveert.

De drijfveren van Kouters Van der Meer, zoals duurzaam ondernemen, samenwerken en de beste versie van jezelf zijn en hiermee iets voor anderen betekenen, sluiten perfect aan op deze visie van Fort Isabella. Hierom is Fort Isabella dé plek voor onze tweede vestiging! Wij zijn dan ook trots om medio juni 2022 de sleutel van de vestiging in ontvangst te mogen nemen.