Werken bij ons

Onze mensen zijn het belangrijkste binnen KoutersVanderMeer.

Om een goede teamprestatie te kunnen leveren, is het zaak dat eenieder een positie inneemt waarin vanuit individuele kracht een bijdrage wordt geleverd aan een KoutersVanderMeer dat groter is dan de som der delen. Wij helpen onze medewerkers bij het scheppen van de voorwaarden voor een gunstige loopbaanontwikkeling. Want wij willen onze mensen op de lange termijn uitdaging bieden waardoor zij gaan bloeien, in hun kracht staan en zich verbonden voelen.

Wat werken bij ons inhoudt, wordt het beste duidelijk door iets te vertellen over onze cultuur. Deze is gericht op:
  • Het leveren van topprestaties en impact bij onze klanten, waarbij innovatie een belangrijke rol speelt.
  • Werken in teams, waarbij de individuele bijdrage van eenieder verschillend en waardevol is.
  • Lol hebben in het werk, met elkaar en met onze klanten.
  • Aandacht hebben voor de intrinsieke motivatie van medewerkers.
  • Transparant zijn over financieel resultaat en de relatie tussen input-resultaat-beloning.
  • Het elimineren van politiek, verwarring en overbodigheid.

Wij richten ons op passie en plezier door het beste uit onze mensen naar voren te laten komen. Daarbij spelen vakmanschap, autonomie en vrijheid een belangrijke rol. Wij geloven erin dat gemotiveerde werknemers zelf hun werktijden, werkplek en werkhouding kiezen, omdat onze mensen goed weten wat ze nodig hebben om een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.
Vind je het leuk om ondernemend te zijn zonder zelf ondernemer te worden?
Spreekt het bovenstaande je aan, zonder dat je zenuwachtig wordt van de hoge verwachtingen die wij hebben over prestaties? Dan kan KoutersVanderMeer interessant zijn voor jou. Met ons huidige team leiden wij graag ons eigen talent op. Dit talent bestaat uit afstudeerders met excellente resultaten in het hoger onderwijs (richting: economie/bedrijfskunde, rechten, informatica, of een combinatie hiervan) en professionals met een aantal jaren werkervaring, die tot de conclusie komen dat het ook anders kan en zich aangetrokken voelen tot onze visie en cultuur.

Bekijk onze website op
desktop voor meer informatie

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Vind je het leuk om ondernemend te zijn zonder zelf ondernemer te worden? Met ons huidige team leiden wij graag ons eigen talent op.