Geen alleskunners, maar werken binnen micro niches

Wat we doen, willen we goed doen. Daarom bieden we verschillende diensten aan in branches waar onze expertise ligt.

Pensioenfondsen & pensioenuitvoerders

Wij helpen pensioenfondsen comfort te verkrijgen bij de ver(der)gaande digitalisering van de pensioensector en de IT-ketens van het fonds. Belangrijke onderwerpen zijn IT als strategisch risico of kans op langere termijn, cybersecurity in de keten, datakwaliteit, contractmanagement en IT change.

Lees verder

Asset managers & asset owners

Technologische ontwikkelingen – gedreven door low code platformen en cloud data platformen – bieden jouw organisatie volop kansen om de propositie te verstevigen en nieuwe proposities te ontwikkelen. Wij staan je hierin bij door te zorgen voor een pragmatische vertaling van de regelgeving naar jouw praktijk, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Lees verder

Banken & verzekeraars

In een sterk gereguleerde omgeving dient jouw organisatie zorg te dragen voor een integere en beheerste bedrijfsvoering. Technologische veroudering én innovatie zorgen voor zowel bedreigingen als kansen. Daarnaast wordt jouw organisatie geconfronteerd met tal van verplichtingen vanuit wet- en regelgeving. Wij helpen je hierbij door te zorgen voor een pragmatische vertaling van de regelgeving naar de praktijk.

Technologische ontwikkeling blijft voor verzekeraars een belangrijke driver om onderscheidend te zijn of tenminste te blijven ten opzichte van de concurrentie. Succesvolle uitvoering van IT change is essentieel voor de realisatie van jouw organisatie strategie. Wij staan je hierin bij door te zorgen voor een pragmatische vertaling van de regelgeving naar de praktijk.

Lees verder

Accountantspraktijk

De jaarrekeningcontrole vormt een jaarlijks terugkerend event. Wij maken hierbij moeilijke zaken makkelijk door gepaste aandacht te hebben voor hetgeen er daadwerkelijk toe doet. Zo doen we de goede dingen goed en laten we jou en je controlecliënten beter presteren.

Lees verder

Midden- en Kleinbedrijf

Data staat steeds meer centraal in de besturing en beheersing van je organisatie. Wij kunnen je, bijvoorbeeld als raadsman & trusted advisor, helpen bij het gehele proces van datadefinitie tot en met het (aantoonbaar) waarborgen van de betrouwbaarheid en continuïteit.

Lees verder

Plezier en zingeving gaan hand in hand, dus je kunt erop rekenen dat we kritisch zijn op de inhoud, maar het persoonlijke karakter behouden